Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Coşkun: Kültürel Çalışmalarımıza Bir Yenisini Ekledik: İrfan Sohbetleri

Coşkun: Kültürel Çalışmalarımıza Bir Yenisini Ekledik: İrfan Sohbetleri

Şanlıurfa Memur-Sen – Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen olarak; üyelerinin sosyal doku ve manevi değerlerine katkı sunacak kültürel çalışmalara da önem verdiklerini söyledi.

Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada,”Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen olarak; üyelerimizin, daha iyi bir yaşam için mali, sosyal ve özlük haklarını iyileştirme çabalarının yanında, sosyal dokumuz ve manevi değerlerimize katkı sunacak kültürel çalışmalara da önem vermekteyiz. Şanlıurfa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak bu çalışmalarımıza bir yenisini ekledik.

Kelimelerimizin, kavramlarımızın izini sürecek bir yol yürüyelim istedik. Kelimeleri azığımız kılarak bilgiyi, irfana ulaştıracak bir yaklaşım ortaya koyalım istedik. Bundan dolayı ”İRFAN SOHBETLERİ” diyoruz. İlkini geçen cumartesi gerçekleştirdiğimiz İrfan sohbetimize yoğun ilgi ve katılım oldu. Her cumartesi ikindi namazına müteakip sendika binamızda gerçekleştireceğimiz ”İRFAN SOHBETLERİ”  Kültürel çalışmamızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve üyelerimizin bu değerli çalışmaya katılımlarını bekliyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan