Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bakan Selçuk: Eğitimde Aksamaya Meydan Verilmeyecek

Bakan Selçuk: Eğitimde Aksamaya Meydan Verilmeyecek

Bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Akçakale’deki basın açıklaması ve incelemelerinden sonra Suruç ve Birecik’te mülki amirler, yerel yöneticiler ve eğitim camiası ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve beraberindeki heyetle Suruç ilçesini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür Sanat Sokağında öğrencilerle bir araya gelerek atölye çalışmaları sergisini ziyaret etti. Suruç’taki temaslarının ardından Birecik’e geçen Bakan Selçuk, Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ve Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Birecik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören yaralı askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Selçuk, temaslarına eğitim konularını görüşmekle devam etti.

Birecik Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’dan ilçe hakkında brifing alan Bakan Selçuk, eğitim öğretim alanında yaşanan sorunların ortadan kaldırılması ve Barış Pınarı Harekatı kapsamında güvenlik gerekçesiyle tatil edilen okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin eğitiminin aksatılmaması için yetkililere talimat verdi.

Güvenlik nedeniyle tatil edilen okullarda eğitim gören öğrencilerin telafi eğitimine tabi tutulacağını ve okul nakillerinde ikametgah şartı aranmadığını hatırlatan Bakan Selçuk, ülkemiz için beka meselesi olan harekat devam ederken, geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitiminde aksaklığa meydan verilmeyeceğini söyledi.

Toplantının ardından Fırat kıyısında vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Bakan Selçuk, vatandaşların taleplerini dinleyerek eğitim alanında alınan tedbirler ve uygulamalar hakkında bilgi verdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan