Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörlüğü Eğitimlerini İlçelere de Taşıyor

İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörlüğü Eğitimlerini İlçelere de Taşıyor

İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörlüğünce Viranşehir Sağlık Yüksekokulu ve Viranşehir Meslek Yüksekokulu’nda Risk Analizleri, Sağlık Taramaları ve Eğitimler Verildi

Viranşehir Sağlık Yüksekokulu ve Viranşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Seyrek, Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı programda İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörü Doç. Dr. Güzel Yılmaz koordinesinde her iki okulun risk analizleri yapıldı.
B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Doç. Dr. Ali Volkan Bilgili, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Karaaslan, İşyeri Hekimi Dr. Öğretim Üyesi Kudret Cem Karayol, İşyeri Hemşiresi Gülsüm Kökten, İşyeri Hemşiresi Leyla Yılmaz, Yönetici Vekili, Çalışan Temsilcisi ve teknik elemanlarının katılımı ile yapılan risk analizlerinin ardından, İşyeri Hekimi Dr. Öğretim Üyesi Kudret Cem Karayol, İşyeri Hemşiresi Gülsüm Kökten ve İşyeri Hemşiresi Leyla Yılmaz tarafından okulların akademik ve idari personeli sağlık taramasından geçirildi.
Her iki birimin akademik ve idari personeli ile öğrencilerine verilen eğitimlerde ise, İş Sağlığı ve Güvenliği önemi ve kapsamı konusunda Harran Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Direktörü Doç. Dr. Güzel Yılmaz, İş Etiği konusunda Prof. Dr. Ayşe Menteş Gürler, İş Hijyeni konusunda Doç. Dr. Fatma Ersin, İş Hukuku ve Mevzuatı konusunda Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Terzioğlu, Meslek Hastalıkları konusunda Dr. Öğretim Üyesi Kudret Cem Karayol ve İletişim konusunda Psikolog Remzi Bayram tarafından sunumlar gerçekleştirildi

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan