Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Doğukent’te Çok Amaçlı Salon Ve Muhtar Evi Kazandırıldı

Doğukent’te Çok Amaçlı Salon Ve Muhtar Evi Kazandırıldı

Karaköprü Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon ve muhtar evinin açılışları yapılarak hizmete sunuldu.

Karaköprü Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon ve muhtar evinin açılışları yapılarak hizmete sunuldu.

Karaköprü Belediyesi ilçeye yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydillinin her mahalleye çok amaçlı salon kazandırma sözüyle Doğukent Mahallesine de çok amaçlı salon kazandırıldı.

Çok amaçlı salonun yanında muhtarın vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi için muhtar evinin de yapımı tamamlanırken açılışları Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Vali Yardımcısı ve Karaköprü Kaymakamı Ufuk Akıl AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli değişimin gözle görüldüğü Karaköprüde yeni bir hizmet gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli Kırsal mahallelerimizin çoğuna çok amaçlı salon ve muhtar evi yaptık merkezdeki her mahalleye de çok amaçlı salon kazandırma sözü vermiştik. Doğukent mahallemizde de çok amaçlı salonumuzun yapımını tamamladık bugün de vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bunun hemen yanında yine muhtar evimizi de tamamladık ve muhtarımızın hizmetine sunduk. Çok amaçlı salonumuz taziye evi olarak da kullanılabilecek ancak sadece taziyelerde değil toplantı nişan etkinlik gibi farklı programlarda hizmet edecektir. Doğukent mahallemize hayırlı olsun diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Karaköprü nün her şeyin en güzeline layık bir ilçe olduğuna dikkat çekerek Başkanımızın yaptığı bu hizmetlerden memnunuz ancak inşallah daha büyük projeleri de gerçekleştireceğiz. Bu hizmetin mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ise Karaköprü nün ne kadar değerli bir yer olduğunu bildiğini ve ilçenin kalkınması için önemli hizmetler yapıldığını kaydederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan böyle bir çok amaçlı salonu vatandaşlara kazandırdığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilliye teşekkür ederek çok amaçlı salonun her zaman iyi günlerde kullanılması temennisinde bulundu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ise böyle güzel projelerin gerçekleşmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek Bu tür çalışmalarda bize ne düşüyorsa ilçemize hizmet etmekten mutluluk duyarız. İnşallah böyle güzel çalışmalar ve vatandaşa hizmetler devam edecek diyerek Doğukent mahallesine hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından çok amaçlı salonun ve muhtar evinin açılışları dualarla gerçekleştirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan