Anasayfa / TÜM HABERLER / Akçakale Belediyesi Dört Koldan Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor-(VİDEO)

Akçakale Belediyesi Dört Koldan Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor-(VİDEO)

Barış Pınarı Harekatının merkezi konumundaki Akçakalede belediye ekipleri artan iş yüküne rağmen gece gündüz demeden dört koldan çalışmalarına devem ediyor.

Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla Asker,Basın Kamu görevlileri  ve Suriyeli misafirlerin yoğunluk oluşturduğu ilçede belediyenin iş yüküde arttı.

Özellikle Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya mesai gözetmek sizin ekipleri kordine ederek ilçede alt ve üst yapıda her hangi bir sorun yaşanmıyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bir yandan Asker ,Basın mensupları,Suriyeli misafirler ve ilçe halkının tüm ihtiyaçları giderilirken bir yandanda ilçede kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Yalçınkaya Adnan Menderes mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Başkan Yalçınkaya burada yaptığı açıklamada, alanda ihtiyaçların karşılanması ve idaresini hizlı bir şekilde gerçekleştirme çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Ellerindeki kısıtlı imkanlarla ilçede hiçbir eksiklik hissettirmemeye çalıştıklarını anlatan Yalçınkaya, “Teknik personelimiz ve teknik imkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen hiçbir eksikliğini hissettirmedik önemli olan şu anda vatandır. Vatan savunmasında Akçakale gereken müdafayı  yapmaktadır. Herkes kızıyla çoluk çocuğu ile ve kendisiyle beklenenin üstünde bir güç ile Barış Pınarı Hareketı’na destek verdi. Harekatın başarısı hepimizin başarısı olacaktır ve Akçakale’nin de kurtuluşu olacaktır” dedi.

Harekat nedeniyle belediyenin iş yükünün artığını vurgulayan Yalçınkaya, buna rağmen alt ve üst yapı çalışmalarını aksatmadıklarını ifade etti.

Alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yalçınkaya, şöyle konuştu:

İnşallah yağmurlar gelmeden büyük oranda bu eksiklikleri gidereceğiz ve buradaki kardeşlerimizin kışın rahat yaşaması, yazdan topraktan tozdan kışın da çamurdan etkilenmemeleri  için elimizden geleni yapıyoruz. Teknik ekiplerimiz iş başında. İnşallah mevsimde bize müsaade ederse Akçakale’nin ihtiyacı olan tüm çalışmaları ihmal etmeden kısa sürede bitireceğiz. Çok kısa bir sürede yağmurlar gelmeden köy yolları ve mahalle için bütün yolları da bitirmiş olacağız.  Tüm bu çalışmaların hayırlı olsun diyorum. Eksikliklerimizin hepsini biliyoruz hepsinin de yol haritası şeklinde önümüze koymuşuz. B undan sonra da aydınlık bir Akçakale bekliyorum, aydınlık bir gelecek bekliyorum. İşimiz zor ama zoru başarmak zorundayız.”

“MAHALLEMİZ ÇALIŞMALARLA DÖRT DÖRTLÜK BİR HİZMETE KAVUŞUYOR”

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Hasan Ayhan da belediyenin mahallelerinde çalışma yapmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Mahallelerinde yazın tozdan kışın da çamurdan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydede Ayhan, “Şimdi dozdan, çamurdan geçilmeyen yollarımız yapılıyor. Başta Başkanımız Mehmet Yalçınkaya olmak üzere tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum. Gerçekten hizmete susamış mahallemiz şu anda yürütülen çalışmalarla dört dörtlük bir hizmete kavuşuyor. Emeği gecen herkese tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan