Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haliliye Belediyesinden Karşıyaka’da Yeni Yol Yapım Çalışması-(VİDEO)

Haliliye Belediyesinden Karşıyaka’da Yeni Yol Yapım Çalışması-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, Karşıyaka Mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kış ayları öncesi vatandaşların sorun yaşamaması hedefiyle çalışma yürüten ekipler, son olarak Karşıyaka Mahallesinde yol yapım çalışması başlattı. Yol yapım çalışmasının yanı sıra, mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda da bakım ve onarım faaliyetleri sürdürülüyor.

Yürütülen çalışmalar ilçe genelinde vatandaşların takdirini toplarken, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, Haliliye Belediyesinin mahallelerinde kış aylarına hazırlık olarak çalışma başlattığını belirterek, yürütülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

Ekipler,  ayrıca mevcut çalışmaların yanında 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen talepler doğrultusunda da çalışma yaptıklarını ifade ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan