Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Karaköprü Belediyesinden Seyrantepe’ye Bir Hizmet Daha

Karaköprü Belediyesinden Seyrantepe’ye Bir Hizmet Daha

Karaköprü Belediyesinin ilçenin hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe’de Pazar ihtiyacını gidermek amacıyla yaptığı semt pazarının açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunuldu.

Karaköprü Belediyesi ilçeye kalıcı yatırımlarını yapmaya devam ediyor. İlçenin yeni ve hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe’de vatandaşların pazar yeri talebine karşılık veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla yapılan semt pazarı tamamlanarak hizmete açıldı.

Semt pazarının açılışına Başkan Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli semt pazarının Karaköprü’ye hayırlı olmasını dilerken, değişimin ve büyümenin gözle görüldüğü Seyrantepe Mahallesine hizmet etmeye devam ettiklerini kaydetti.

 

Başkan Baydilli, “Seyrantepe’de dolaşırken vatandaşların bizden talepleri oluyor ve biz de onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Seyrantepe mahallemize birçok hizmetlerimiz oldu, olmaya da devam edecektir. Burada yeni yeşil alanlar, alışveriş ve amfi alanı, çok amaçlı salon ve muhtar evi kazandırdık. İnşallah Seyrantepe’de hizmetlerimizi sürdüreceğiz ve burayı en iyi şekilde kalkındıracağız” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise geçen hafta da Karaköprü’de bir açılışa katıldıklarını kaydedip Karaköprü’de birçok hizmet yapıldığını ve bunların her hafta açılışını gerçekleştirip hizmete açtıklarını dile getirdi.

Milletvekili Cevheri, “Karaköprü Belediye Başkanımız gerçekten ilçeye hizmete önem veriyor ve Seyrantepe mahallesinde de güzel hizmetler gerçekleştiriyor. Vatandaşların taleplerine önem verilmesi ve karşılığında hizmet edilmesi önemlidir, ben semt pazarının ve muhtarlığın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da semt pazarının hayırlı olmasını dilerken, Karaköprü Belediyesinin ilçeyi kalkındıracak çalışmalarda bulunduğunu söyledi.

Semt Pazarının ardından Seyrantepe Mahalle Muhtarlığının da açılışı yapılırken, muhtar evinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katılarak kurdela kesti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan