Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ortopedi Kongresinde Erdem Hoca Unutulmadı

Ortopedi Kongresinde Erdem Hoca Unutulmadı

 

2001 yılından bu yana Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi  Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı başkanlığını yürüten, 2 Temmuz 2019’da sağlık problemleri nedeniyle emekliye ayrılan Prof.Dr.Uğur Erdem IŞIKAN  Şanlıurfa’lıların gönlünü kazanmış 20 temmuz 2019 tarihinde vefat etmişti. Mezarı

Şanlıurfa Yeni Asrı Mezarlığa defin edilmişti.

22-27 ekim Antalya Bellekte düzenlenen 29.Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresinde Rahmetli Prof.Dr. Uğur Erdem IŞIKAN hocamızın adının toplantı salonuna verilmesi Şanlıurfa ve Harran Üniversitesi Camiasını gururlandırdı.Toplantıya katılan Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi  Prof.Dr.Mehmet Akif ALTAY yaptığı açıklamada ; Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun. Uzun Dönem Birlikte Çalıştığımız Prof.Dr. Uğur Erdem IŞIKAN hocamızın kongrede toplantı salonuna verilmesi bizi ayrıca gururlandırdı.Çok verimli bir toplantı oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan