Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Halfeti MYO Aşçılık Öğrencileri hünerlerini sergiledi

Halfeti MYO Aşçılık Öğrencileri hünerlerini sergiledi

Harran Üniversitesi Halfeti MYO Aşçılık programı öğrencileri Dünya Mutfakları dersinde edindikleri teorik bilgileri uygulamaya dökerek Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’a ikram ettiler. Başkan Albayrak, öğrenciler tarafından hazırlanan lezzetlere ve yemek sunumlarına tam not verdi. Ayrıca, öğrencilere uygulama dersleri için destek olacağını belirtti.
Dersin sorumlu öğretim elemanı Öğr. Gör. N. Emrah Özçelik dünyanın farklı mutfak kültürlerinin derslerde öğrencilere bütün detaylarıyla aktarıldığını ve uygulamalarla pratiğe dökülerek öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunulduğunu ifade ederek, istek, gayret ve çabalarından dolayı öğrencilerine teşekkür etti.
Davetin sonunda Halfeti MYO Müdürü M. Fatih Kayran; “Gerek kaymakamlık gerekse belediye başkanlığı döneminde, kuruluşundan bugüne kadar Halfeti Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu katkılardan ve öğrencilerimize vermiş olduğu desteklerden ötürü Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’a teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan