Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eğitim Bir Sen’de ‘İrfan Sohbetleri’ne Yoğun İlgi..

Eğitim Bir Sen’de ‘İrfan Sohbetleri’ne Yoğun İlgi..

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, yaptığı açıklamada ‘İrfan Sohbetleri’nin devam ettiğini söyledi.

Sendika üyelerinin sosyal doku ve manevi değerlerine katkı sunacak kültürel çalışmalara önem veren Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen’de her hafta Cumartesi ikindi sonrası” İrfan Sohbetleri etkinliği” devam ediyor.

Her hafta düzenli olarak yapılan ‘İrfan Sohbetleri” ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun şunları söyledi:
”GÖK KUBBEMİZİN; MEDENİYETİMİZE AİT KELİMELERİMİZ VE KAVRAMLARIMIZIN İZİNDE BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ.” Şiarı ile irfan sohbetlerimiz devam ediyor.
”Bakmaktan Hayrete; Manzarayı Güzel Kılmanın Yolu, Nazarı Sahiha Kılmaktan Geçer.” konusu işlendi.
”Akıl ve kalp birlikte düşündüğünde güzel bakar, güzel görür. Bakış, anlam kazanır. Güzelin sahibi düşünülerek bakıldığında nazar anlam kazanır.” Çerçevesinde güzel bir sohbet gerçekleşti.Bu güzel sunumundan dolayı Vedat AKILLI Bey’e , katılım ve katkılarından dolayı değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan