Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Özcan’tan Mevlid Kandili Mesajı

Özcan’tan Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil ÖZCAN, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

İnsanlığın yolunu aydınlatarak rehber olan, yaratılmışların en şereflisi ve kâinatın efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in, dünyaya teşrifinin yıldönümüne bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsanlık; varlığı, sünnet-i seniyyesi ve örnek yaşantısıyla bugün daha fazla Peygamber Efendimizi aramaktadır. O’nun getirdiği kutlu mesaj, ümmetiyle birlikte tüm insanlığı da içine almaktadır.

O’nun bize öğrettiği şefkat, vicdan, sabır ve hoşgörü gibi ulvi değerler, içimizde sönmeye yüz tutmuş insanlık kandilini yeniden yakan ve bizi insanlık erdemine çağıran duygu, düşünce ve davranışlar bütünüdür.

O’nun ümmeti olmakla her zaman övünen bizler,  insanlık için en yüce rehber kabul ettiğimiz gönüller sultanı Peygamber Efendimizin sünnetini ne kadar uyguladığımızı bu kutlu zaman dilimi vesilesiyle bir kez daha gözden geçirmeliyiz.

Unutmamalıyız ki, nübüvvetin hayat dağıtan nuru kıyamete kadar sürecektir. Efendimizin sünneti seniyyesi, cahiliye karanlığındaki bir topluma hayat vermişse, bugünün insanlarını da selamete ulaştıracak kudrettedir. Yeter ki bizler, ona hak ettiği kıymeti verelim ve baş tacı edebilelim.

Bu vesileyle; Rasûl-i Ekrem Efendimize (S.A.V.), ashâbına ve ehl-i beytine salat–ü selam ediyor, mübarek Mevlid Kandilimizin vatanımız, milletimiz, gönül coğrafyamız ve tüm insanlık ve Urfalı kardeşlerimiz için rahmet, bereket ve selamete vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan