Anasayfa / TÜM HABERLER / Kuş Erken Saatte Talepleri Dinledi, Anında Talimatlar Verdi-(VİDEO)

Kuş Erken Saatte Talepleri Dinledi, Anında Talimatlar Verdi-(VİDEO)

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’la birlikte sabahın erken saatlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, talep ve önerileri dinledi. Başkan Kuş, “ Sabah namazımızı eda ettikten sonra esnaf ve vatandaşlarımızı dinledik. Her zaman yaptığımız gibi esnaf ve vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’la birlikte sabahın erken saatlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, talep ve önerileri dinledi. Sabah namazını Dergah camiinde kılan iki Başkan, soluğu esnafın yanında aldı. Erken saatlerde Başkanları karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar Başkanlara yoğun ilgi gösterdi. Çarşı bölgesinde başlayan esnaf ziyaretinde talep ve önerileri dinleyen Başkan Kuş, iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere anında talimatlar verdi.  Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkanlar, çay taleplerini kırmayıp esnafla sohbet etti. Rutin hale gelen ve sabahın erken saatlerinde başlayan esnaf gezilerini sürdürdüklerini belirten Başkan Kuş, daha sonra Şanlıurfa Aşevini ziyaret etti. Burada Aşevi sorumlusu Ali Topal’la bir araya gelen Başkan Kuş ve Başkan Canpolat, aşevi yetkilisi Ali Topal tarafından iletilen talepleri de yerine getireceklerini belirttiler.

Her zaman esnaf ve vatandaşlarla iç içe olacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Sabahın erken saatlerinde halkımız ile buluştuk, esnafımız ile bir araya gelerek, esnafımızı dinledik. Sıkıntılarını bizlere ifade ettiler. Gerek Haliliye Belediye Başkanımız gerek şahsım sıkıntıların çözümü noktasında elimizden gelen gayretleri sarf edebileceğimizi ifade ettik. Esnafımızdan sonra Aş evimizi ziyaret ettik.  Ali Topal hocamız bizleri ağırladılar. Aş evimizin de sıkıntılarını ifade ettiler. Elimizden gelen bütün gayretleri inşallah  hocamızın talepleri üzeri yerine getireceğiz. Birlik beraberlik bizim için çok önemli. Belki de Şanlıurfa’mızın  bugüne kadar geri kalmasının en önemli sebeplerinden biri; birlik ve beraberlik içerisinde olmayışımız. Elhamdülillah 1 Nisan itibari ile gerek Büyükşehir gerek 3 merkez ilçe gerek Milletvekillerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Burada sayın Valimiz Abdullah Erin’i de unutmayalım. Sağ olsun oda bize ağabeylik ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Urfa’ya gereken hizmetleri bir bir getireceğiz.” Dedi.

Çarşı bölgesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, hasbihal ettiklerini ifade eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise,” Bugün sabah namazı itibari ile Dergah Camiimizde Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ile birlikte buluşup namazımızı ede ettik. Namazın ardından esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek hasbıhal ettik ve esnafımızı gezdik. Çarşı bölgesindeki esnafımız ile bir araya geldik. Son olarak aş evi derneğimizi Ali Topal hocamızı ziyaret ettik. “şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve iki Başkana teşekkür eden Aşevi yetkilisi Ali Topal ise şunları söyledi,”Bugün iki değerli Başkanlarımız bizim aş evini ziyaret ettiler. Bundan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yardım alan kardeşlerimizin adına teşekkür ediyorum.  “

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan