Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Sınır İlçelerinde Telafi Eğitimi Başladı

Sınır İlçelerinde Telafi Eğitimi Başladı

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Suriye Sınırında bulunan Akçakale ve Ceylanpınar,Birecik ve Suruç’ta ‘Barış Pınarı Harekatı’nın başlamasıyla birlikte tatil edilen bu ilçelerde telafi eğitimi verilmeye başlandı.

Sınırın Suriye tarafından ‘ Barış Harekatı‘ının başlamasıyla birlikte YPG/PKK tarafından sivil bölgelerin hedef alınması nedeniyle eğitime ara verilen AkçakaleCeylanpınarSuruç ve Birecik ilçelerinde telafi eğitim programı başladı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ceylanpınar, Akçakale, Suruç ilçelerinin tamamında, Birecik ilçesinin ise sınır bölgelerinde 10-28 Ekim’de eğitime verilen arayı telafi için program hazırladı. Bu kapsamda, ilk telafi eğitimi bugün ders zili çaldı.

Ders saatinin gelmesiyle birlikte okula gelen öğretmen ve öğrenciler derslerine kaldıkları yerden devam ediyor.

Yapılamayan 12 günlük eğitim öğretim için 9 Kasım ve 28 Aralık tarihlerindeki her hafta cumartesi günü telafi eğitimi gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra, 18-22 Kasım’daki ara tatilde de eğitimlere devam edilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan