Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vali Erin,Cuma Namazında Çocuklarla Buluştu

Vali Erin,Cuma Namazında Çocuklarla Buluştu

İçerisinde bir caminin yer alması nedeniyle Cuma günleri mahalle sakinlerinin de akın ettiği yer bulamayan cemaatin kendi seccadesiyle okul avlusunda namaz kıldığı Şanlıurfa Haliliye İlçesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki Cuma namazı bu hafta daha büyük bir toplulukla kılındı.

İçerisinde bir caminin yer alması nedeniyle Cuma günleri mahalle sakinlerinin de akın ettiği yer bulamayan cemaatin kendi seccadesiyle okul avlusunda namaz kıldığı Şanlıurfa Haliliye İlçesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki Cuma namazı bu hafta daha büyük bir toplulukla kılındı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip ortaokulu ile Eyyübiye Müftülüğü Gençlik Konseyinin ortaklaşa düzenlediği Seccadeni Al Gel programına katılan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin çoğunluğu öğrencilerden oluşan cemaatle birlikte Cuma namazını kıldı.

Namaz sonrası öğrencilerle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Vali Erin kendisine hediye edilen Kuran- Kerimi kabul ederek öğrencilere teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan