Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı Geleceğe Nefes Oldu

Ak Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı Geleceğe Nefes Oldu

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,Meclis Üyeleri,Anakademe Yönetim Kurulu Üyeleri,Kadın Kolları,Gençlik Kolları Mahelle Başkanları İle Beraber Fidan Dikti.

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda 81 ilde gerçekleştirilen Geleceğe Nefes kampanyası ile milyonlarca fidan toprakla buluştu. Şanlıurfa ve Yurt genelinde ise 2023 farklı nokta da gerçekleştirilen fidan dikimi etkinlikleri 7’den 70’e milyonlarca vatandaşın yoğun ilgisiyle gerçekleştirilirken, renkli görüntülere de sahne oldu.

İlçe Başkanı Sait Ağan ve beraberindeki heyet belirlenen fidan dikim alanlarında fidan dikim etkinliğine katıldı.

Başkan Ağan  “Bugün fidan dikerek, yarınlarımıza nefes olduk. Gelecekte bu topraklarda yaşayacak olan nesillerimize daha yeşil bir Şanlıurfa mirası bırakabilmenin arzusu içerisindeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Baydilli ; Türkiye’deki Orman varlığının arttırılması ile ilgili Tarım Bakanlığının yurt genelinde ki eylem planlarının devam ettiğini, dünya genelinde orman varlıklarının azaldığını, Türkiye de ise tam tersi arttığını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan