Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayık ‘Geleceğe Nefes’ için Fidan Dikti

Bayık ‘Geleceğe Nefes’ için Fidan Dikti

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde başlatılan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen  ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası kapsamında Türkiye geneli dikimim planlanan 11 milyon fidanın Hilvan ayağı Kırbaşı mevkiinde gerçekleştirildi.

Kampanya kapsamında fidan dikimine Hilvan İlçe Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bölge Orman Müdürlüğü temsilcileri, protokolü, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilginin gösterildiği fidan dikimi kampanyasının ilk etabında Hilva’ın Kırbaşı mevkiinde bin fidanın dikimi gerçekleştirildi.

‘Gelece Nefes Ol ‘ sloganıyla başlatılan, zeytin ve çam ağaçlarının fidan dikimlerinin gerçekleştirdiği etkinlikte konuşan Hilvan Kaymakamı Furkan Duman’ Geleceğe Nefes Ol kampanyası kampanyası kapsamında Türkiye de fidan dikim kampanyası düzenlendi. Bizde Hilvan Kaymakamlığı, Hilvan Belediyesi, ilçe halkı ve öğrencilerimiz ile birlikte Hilvan’ın Kırbaşı mevkiinde ilerde bize nefes olacak fidanların dikimini  gerçekleştirerek bu kampanyaya destek olduk’ açıklamasında bulundu.

Başkan Bayık Fidan Dikti

Cumhurbaşkanlığının himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığının koordinatörlüğünde ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası kapsamında tüm Türkiye de başlatılan fidan dikim kampanyasına destek olmak için Hilvan Kaymakamı, STK, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarla birlikte Hilvan’ın Kırbaşı mevkiinde fidan dikiminde bulunan Başkan Bayık ‘Bugün daha yeşil bir Türkiye ve gençlerde çevre bilincinin oluşturulması için burada toplanmış bulunmaktayız.11 milyon fidan bugün Türkiye’nin birçok noktasında toprakla buluştu. büyük ilgi gören organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan