Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat: Vatandaşlarımızı Çamurdan Kurtaracağız-(VİDEO)

Canpolat: Vatandaşlarımızı Çamurdan Kurtaracağız-(VİDEO)

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Yürütülen çalışmalara ilişkin de bilgiler alan Başkan Canpolat, “En kısa sürede vatandaşlarımızı çamurdan kurtaracağız” dedi

Göreve geldiği günden bu yana merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelemeye devam eden Başkan Mehmet Canpolat, bu kapsamda kırsal mahallelere çıkarma yaptı. Yeniköy ve Mutluca kırsal mahallelerinde tamamlanan ve yapımı süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat’a, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Kırsal mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin vatandaşlara hizmet getirmek için var gücüyle çalışmaya devam ettiğini söyledi. Yeniköy Mahallesinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyemize bağlı Fen İşleri ekiplerimiz şuanda Yeniköy Mahallemizin içerisindeki stabilize yol çalışmalarını tamamlıyorlar. Ben burada değerli mahalle sakinlerimize, değerli muhtarımıza, değerli vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızı çamurdan kurtaracağız. Yeniköy’ümüzün stabilize yol çalışmasını bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

Mahalle sakinleri ise Haliliye Belediyesinin yürüttüğü çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ederek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Kırsal mahalle incelemelerine Mutluca ile devam eden Başkan Canpolat, burada da Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin tamamladığı stabilize yol çalışmalarını kontrol etti.  Mutluca Mahallesindeki incelemelerin ardından konuşan Başkan Canpolat, “İlçe başkanı ve meclis üyelerimiz ile birlikte incelemelerimizi gerçekleştiriyoruz. Mutluca mahallemizdeyiz. Mutluca mahallemizi stabilize yol çalışmasını, bakım ve onarımını tamamladık. Tamamlana çalışmaların kontrollerini yapıyoruz. Haliliye Belediyesi olarak Fen İşleri ekiplerimizi kutluyoruz. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

İlçe Başkanı Süleyman Aksu ise Haliliye Belediyesinin yürüttüğü çalışmalardan dolayı kutlayarak Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Mutluca mahalle sakinleri de, Haliliye Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından buradan ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan