Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar Liderlik koltuğuna oturdu

Ceylanpınar Liderlik koltuğuna oturdu

Ceylanpınar Belediyespor sahasında karşılaştığı Şanlıurfa Gençlerbirliğini 3-1 yenerek ligin yeni lideri oldu.

Ceylanpınar Belediyespor sahasında karşılaştığı Şanlıurfa Gençlerbirliğini 3-1 yenerek ligin yeni lideri oldu.

Ceylanpınar Belediyespor ligin dördüncü haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfa Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ceylanlar maça hızlı ve daha atak başlayan taraf oldu. Kısa sürede oyunu rakip sahaya yıkan Ceylanlar ilk yarının sonlarına doğru İbrahim Kısak ile aradığı golü buldu. İlk yarıda başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor soyunma odasına 1-0 galip gitti.

İkinci yarı başlarken ev sahibi olmanın avantajını kullanan Ceylanpınar temsilcisi çok geçmeden aradığı golü Ali Karavın ayağından buldu ve durumu 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda konuk ekip durumu 2-1 yaptı. Maçın uzatma bölümlerinde kazandığı penaltıyı gole çeviren Ceylanlar maçtan 3-1lik skorla ayıldı.

Öte yandan Ceylanpınar Belediyespor ligdeki puanını 10a çıkardı ve ligde lider oldu.

Ceylanpınar Belediyespor ligin 5inci haftasında Akçakele Belediyespora konuk olacak. Ceylanpınar Belediyespor ligde oynanan dört hafta da mağlubiyte yüzü görmedi.

CEYLANLARIN ZİRVE YARIŞI SÜRECEKTİR Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız Ceylanpınar Belediyesporun zirve yarışını sürdüreceğini ifade etti. Yıldız Bugün ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Şanlıurfa Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldik. Maçta üstün oynadık ve 3-1 gibi net bir skorla galip ayrıldık. Aldığımız 3 puanla ligin yeni lideri olduk. Ceylanların zirve yarışı sürecektir. Ligin beşinci haftasında Akçakele Belediyespora konuk olacağız. Ben bugünkü mücadeleden dolayı oyuncularımı ve teknik ekibi kutluyorum dedi.

CEYLANLARDAN ANLAMLI PANKART Öte yandan Ceylanpınar Belediye Spor takımı sahaya mevlid kandili haftası dolayısı ile Biz Seni Görmeden Sevdik pankartıyla çıktı. Pankart seyirciden beğeni topladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan