Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Fidan Dikimi Amacına Ulaştı, Darısı Tarım,Sanayi Ve İşsizliğe..

Fidan Dikimi Amacına Ulaştı, Darısı Tarım,Sanayi Ve İşsizliğe..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım’da, ‘Bugün fidan, yarın nefes’ sloganıyla 81 ilde dev ağaçlandırma seferberliği başlatıldı. Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye amacıyla düzenlenen seferberlik kapsamında Şanlıurfa’da 306 bin fidan toprakla buluşturuldu.

81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 11 milyon fidanın toprakla buluşturma etkinliği kapsamında “Geleceğe Nefes kampanyası” ile İlimizde de birçok lokasyonda toplamda 306 Bin adet fidan toprakla buluşturuldu.
Beyazkuyu arıtma tesisi ve Kampüs Okullar bölgesi ve Organize Sanayi Bölgesinde Fidan dikim Alanında gerçekleştirilen programa Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Milletvekili M.Kasım Gülpınar, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,İlçe Belediye Başkanları, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Vali Yardımcıları,Kaymakamlar , İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, , Siyasi Parti Temsilcileri, İl Müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yine de bir gerçeğin altını çizmemiz, bir hakkı teslim etmemiz gerekirse; gerek yeşil Şanlıurfa kampanyasında kim ne derse desin Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar en kapsamlı ve en organizeli ve aynı zamanda çok önemli bir farkındalık yaratıldığını da söyleyebiliriz… İnşallah bu toprakla buluşan 306 Bin fidanı korumak ve yetiştirmek için de üzerimize düşen hassasiyeti gösteririz..
Özellikle bu kampanyada emeği geçen başta Vali Abdullah Erin’e yemyeşil bir Şanlıurfa için göstermiş olduğu olağanüstü çabalarına ve o etkinlikte bütün iyi niyeti ve insani duygularıyla tüm Şanlıurfalılara örnek olmuştur. Tüm Şanlıurfalılar adına kendilerine teşekkür ediyorum.Ve bu kampanyada yer alan 7’den 70’e herkese teşekkür ederim. Umarım Tarımda,sanayide mevsimlik tarım işçileri konusunda,işsizlikte ve yatırımlarda ilimizin çıkarları doğrultusunda da bir araya gelerek ortak bir payda da buluşup ilimizin eksik olan tüm çalışmalarda bir arada buluşmayı diliyorum.
Daha yeşil bir Şanlıurfa için bu yeterli mi ? Şanlıurfa için elbette ki yetmez. Ancak bu bir milattır bu gelecek nesiller için yeni bir başlangıçtır. Fidan dikimi ve dağıtımı her şeye rağmen bence de amacına ulaşmıştır.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan