Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bakan Koca: 822 sağlık personeli görevlendirilmesi yaptık

Bakan Koca: 822 sağlık personeli görevlendirilmesi yaptık

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin illerinde görevlendirilen sağlık personeli ve ambulans sayısı açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2020 Merkezi Yönetim Bütçe ve 2018 Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmelerine milletvekillerini bilgilendirdi.

Bakan Koca, şunları söyledi:”Barış Pınarı Harekatı kapsamında teröristlerden arındırılan Tel Abyad ve Resulayn bölgelerinde bulunan mevcut hastanelerin hasar görmesi nedeniyle ilk etapta iki mobil poliklinik tır ile başladığımız sağlık hizmeti sunumuna, bakım onarımlarını yaparak faaliyete geçirdiğimiz Tel Abyad ve Resulayn Hastaneleri ile birlikte devam etmekteyiz. Bu bölgede acil sağlık hizmeti ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak amacıyla Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin illerine toplamda 310 adet 112 Acil Yardım Ambulansı ve 822 Sağlık personeli görevlendirilmesi yaptık. Görevlendirmelerimiz devam etmektedir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan