Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kanser Hastası Genç Kıza Vali Erin’in Eşi Sahip Çıktı

Kanser Hastası Genç Kıza Vali Erin’in Eşi Sahip Çıktı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin ilik kanseri nedeniyle zor bir hayat yaşayan ve iyileşmek için yetkililerden yardım bekleyen 12 yaşındaki Birgül Köseyi Siverek’teki evlerinde ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin ilik kanseri nedeniyle zor bir hayat yaşayan ve iyileşmek için yetkililerden yardım bekleyen 12 yaşındaki Birgül Köseyi Siverek‘teki evlerinde ziyaret etti.

Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçilerin eşi Merve Çiftçiler ile birlikte ilçeye bağlı Gülabibey mahallesindeki Köse ailesini ziyaret eden ve ailenin yaşadığı sıkıntıları gören Gülhan Erin elinden gelen yardımı yapacağını ve küçük Birgül’ün iyileşmesi için çabalayacaklarını söyledi.

Hastalığı nedeniyle okula gidemediğini ve derslerinden geri kaldığını söyleyen küçük Birgül Babam hamallık yapıyor ve sürekli iş bulamıyor. Tedavim için Ankara’ya götürülmem söylendi ama paramız olmadığı için gidemiyorum. Sayın Valimiz ve Hanımefendi destek olursa tedavi olup iyileşerek okuluma devam edip polis olmak istiyorum dedi.

Küçük Birgü’lün anne baba ve beş kardeşiyle birlikte yaşadığı toprak damlı ve rutubetli evi değiştirmekle işe başlayan Gülhan Erin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı desteğiyle ailenin daha sağlıklı bir eve yerleşmesini sağladı.

Aileye giyim ve gıda gibi çeşitli sosyal yardımların yapılmasını da temin eden Erinin Birgül’ün Ankara’da gerçekleşecek tedavisinin başlaması için de hazırlıklar yaptığı öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan