Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / PDR Derneği Şanlıurfa Şubesi Açıldı

PDR Derneği Şanlıurfa Şubesi Açıldı

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Derneği Şanlıurfa Şubesi açıldı.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Şanlıurfa Şubesi Açıldı. Türkiye’de 30’un üzerinde şubesi bulunan Türk PDR-DER Şanlıurfa’da da şubeleşti.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, derneğin Şanlıurfa şubesinin kurucular kurulun gerçekleştirildiği ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği belirtildi. Türk PDR Derneğinin, önemli görevler üstlendiğine dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Şanlıurfa il merkezinde ve ilçelerde görev yapmakta olan PSİKOLOJİK DANIŞMAN /rehber öğretmenler arasında birlik beraberlik ve mesleki dayanışma sağlayarak Psikolojik Danışma ve Rehberlik biliminin ve mesleğinin ülkemizde ve Şanlıurfa ilimizde gelişmesini sağlamak. Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında çalışanların, sosyal , bilimsel ,mesleki ve kültürel yönden gelişmelerine yardım etmek, mesleğin üyelerinin haklarını korumak ve savunmak amaçlı 23/10/2019 tarihinde TÜRK PSİKOLOJİK Danışma ve rehberlik derneği şanlıurfa şubesi kurulmuştur.”denildi.

Kurucu BAŞKAN :Psikolojik danışman Davut Çakan
Kurucu üyeler :
Mustafa kutulu
Nebihe Polat
Leyla ilhan Çakan
Nazmiye Dinç
Aynur Unurlu
Mustafa Çifçi
Dernek Adresi:Atatürk mah lale pasaji no 3/7 kat 4 Haliliye ŞANLIURFA

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan