Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yalçınkaya: Bizim belediyeler, sınıfta kaldı !

Yalçınkaya: Bizim belediyeler, sınıfta kaldı !

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Türkiye genelindeki tüm büyükşehir belediyelerine resmi yazı göndererek yardım talebinde bulunmuştu. Yalçınkaya, “Tüm büyükşehirlerden yardım istedik ama sadece İzmir yanıt verdi. Bizim belediyeler açık söylüyorum sınıfta kaldı.”dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekâtı çerçevesinde Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde başlayan hareketlilik devam ediyor. Harekâtın ilk günlerinde büyük sorunların yaşandığı ilçede yaşam normale dönerken AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Türkiye genelindeki tüm büyükşehir belediyelerine resmi yazı göndererek yardım talebinde bulunmuştu.
Mektubunda; Barış Pınarı Harekâtı nedeniyle belediye araç gereçlerinin büyük bölümünü verdiklerini söyleyen Yalçınkaya, tüm belediyelerden çöp arabası, kepçe, dozer, otobüs gibi araçlar ile sosyal yardımlarda kullanmak üzere yiyecek ve giyecek istedi.
Başkan Yalçınkaya’nın talebi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin meclis gündemine de gelirken Belediye Başkanı Tunç Soyer mektubu okuyarak yardım sözü verdi. Bunun üzerine belediye bürokratlarının yaptığı hazırlık sonrasında Plan Bütçe Komisyonu’nun da onayının ardından meclis kararıyla bir adet dozer ile çok sayıda yiyecek, giyecek malzeme temin edildi.
egedesonsoz.com

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan