Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bozova Belediyesi Her Alanda Çalışmalarını Sürdürüyor

Bozova Belediyesi Her Alanda Çalışmalarını Sürdürüyor

Gönül Belediyeciliği sloganı ile vatandaşların memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerine devam eden Bozova Belediyesi, her alanda olduğu gibi mezarlık hizmetleri konusundaki çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

Mezarlık hizmetleri büyükşehir belediyesinin yetkisinde olmasına rağmen Başkan Aksoy’un talimatları ile kırsal Kılıçören Mahallesi Asri Aile Mezarlığındaki çevre düzenlemesi çalışması Bozova Belediyesi ekiplerince gerçekleştirdi. Yaklaşık 50 dönümlük alana yayılan aile mezarlığı içerisindeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen çalışmada, araç park alanı ve çevre düzenlemesi çalışmaları Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bozova Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen çalışma dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Mahalle Muhtarı Halil Yılmaz, “Köy İhtiyar Heyeti ve Köy Birliğimizce yapılan aile mezarlığımızın çevre düzenlemesi, Bozova Belediyemiz tarafından tamamlandı. Bozova Belediyemiz ekiplerince yapılan çevre düzenlemesi çalışmaları dolayısıyla başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a ve tüm ekibine şahsım ve tüm mahallem adına teşekkür ederim.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan