Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Akif İnan Hastanesi’nde Yeni Bir Hizmet Daha

Akif İnan Hastanesi’nde Yeni Bir Hizmet Daha

 

 

Hastanemizde böbrek nakli (transplantasyon) hazırlığı ve poliklinik takibi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Polikliniği’nde yapılmaktadır.

Diyaliz aşamasındaki (yani Son Dönem Kronik Böbrek Yetersizliği) hastalara günümüzde sunulabilecek en iyi tedavi yöntemi böbrek naklidir (renal transplantasyon). Böbrek nakli yapıldığında iyi sonuçların elde edilebilmesi için, nakil öncesinde ve sonrasında hasta ve vericilerin (donörlerin) kapsamlı ve dikkatli bir şekilde incelenmesi ve takip edilmesi gerekmektedir.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nefroloji Polikliniğimiz’de hasta ve vericilerin (donörlerin) nakil öncesi muayene ve tetkikleri hızlı ve etkin bir şekilde yapılıp, nakil (transplantasyon) açısından uygunluk değerlendirmesi büyük bir başarı ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kasım 2019’dan itibaren Pazartesi ve Çarşamba günlük böbrek nakilli hastalarımızın saat 10:00’a kadar (ilaçlar alınmadan önce) rutin tetkiklerinin yanı sıra kanda Takrolimus (ilaç) düzeyleri de çalışılmakta ve aynı gün öğleden sonra tetkik sonuçları ile gerekli değerlendirme yapılmaktadır.

Konu hakkında daha detaylı bilgi edinmeleri için hasta ve donörlerimizin Nefroloji Polikliniğimize başvurmalarını tavsiye ediyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan