Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan Belediyesi saç bakım hizmetine devam ediyor

Hilvan Belediyesi saç bakım hizmetine devam ediyor

Hilvan Belediyesi tarafından kadınlara yönelik eğitim verilen Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkez’indeki kuaför eğitmen ve kursiyerler kırsal mahallelerdeki öğrencilerin saç bakımlarını yapmaya devam ediyor.

Kadınlara yönelik meslek edindirme amaçlı olarak Hilvan Belediyesi bünyesinde eğitim veren Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkez’i, Hilvan Halk Eğitim’i Merkezi ve Hilvan Eğitimi’nde Ufuk Açan Kadınlar Derneği(HİLKA-DER) işbirliği ile Karapınar Akşemsettin İlkokulu’nda eğitim gören kız ve erkek öğrencilerin saç kesimi ve bakımını yapan kuaför eğitmen ve kursiyerler Karapınar kırsal mahallesindeki öğrenci velilerine saç bakımının önemini anlatarak yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Yaklaşık 50 öğrenciye yapılan saç kesimi ve bakımından sonra Karapınar mahalle muhtarı, okul idarecileri ve öğrenciler yapılan hizmetten dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan