Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’da Yakalanan Cinayet Zanlısı 3 Kişi Tutuklandı (VİDEO)

Şanlıurfa’da Yakalanan Cinayet Zanlısı 3 Kişi Tutuklandı (VİDEO)

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa’da 3 kişi tarafından silahla yaralanan M.A’nın zanlıları Şanlıurfa Emniyeti’nin başarılı çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

Haliliye ilçesi Yavuz Selim Mahallesi 1991 Sokak No:3 sayılı adreste meydana gelen ateşli silahla yaralama olayında M.A. isimli şahıs yaralanmış, sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayış Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği görevlilerince cinayet zanlıları yapılan operasyonla ikametlerinde kıskıvrak yakalandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada:”26.11.2019 günü ilimiz Haliliye ilçesi Yavuz Selim Mahallesi 1991 Sokak No:3 sayılı adreste meydana gelen ateşli silahla yaralama olayında M.A. isimli şahıs yaralanmış şahıs sevk edildiği Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda bahse konu olayın gerçekleştiği adresin bekar evi olarak kullanılan ikamet olduğu ve olay esnasında ikamette maktul dışında M. Z. (24), S.E.A.(24),M.K(22),S.K(24), V. M(25) ve M.K(27) ismli altı erkek şahsın bulunduğu tespit edilerek şahıslar yakalanmış ve gözaltına alınmış, olayda kullanılan iki adet av tüfeği ve bu silahlara ait fişekler ele geçirilmiş, işlemleri bitiminde adli mercilere sevk edilen şüphelilerden S.E.A.(24), M.K.(22), V.M(25) ve M.K. (27) isimli şahıslar adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, M.Z.(24) ve S.K. (24) isimli şahıslar ise Kasten Öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir.”denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan