Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Bayık, Eğitimde büyük başarılara imza attık

Başkan Bayık, Eğitimde büyük başarılara imza attık

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi profesörü Dr. Tahir Atıcı ile birlikte Hilvan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katıldı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi profesörü Dr. Tahir Atıcı ile birlikte Hilvan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katıldı.

Bilim fuarlarından bütün bireylerin faydalanması gerektiğini belirten Başkan Bayık ‘Meraklı, üretken ve araştırmacı bir neslin yetişmesini istiyorsak gençleri bilimsel fuarlara yönlendirmeliyiz. Göreve geldiğimiz günden buyana sosyal Belediyecilik düşüncesiyle eğitime ve eğitim kurumlarına her zaman destek olduk. Eğitim ve öğretime yaptığımız katkılar ile ilçemizin eğitim seviyesi her geçen gün artıyor. Öğrencilerimiz fuarda sergilemiş olduğu bilimsel projeler ile aydınlık yarınların mesajlarını verdiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan