Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / ”İrfan Sohbetleri’nin konuğu yazar Bayram Karaçor oldu

”İrfan Sohbetleri’nin konuğu yazar Bayram Karaçor oldu

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından her Cumartesi günü ikindi namazı sonrası düzenlenen “İrfan Sohbetleri” bu hafta ”Yön Veren Değerler” başlığıyla devam etti.

Her cumartesi ikindi namazından sonra sendika binamızda  devam ede ”İrfan Sohbetleri”mizin bu haftaki konuğu; Yazar Bayram KARAÇOR’du. ”Yön Veren Değerler” çerçevesinde verimli ve güzel bir sohbet gerçekleşti.

”Samimiyet; insanları ırk, mezhep, mevki, servet ve çıkar nedenleriyle dışlamadan, zarar verenlere karşı uyanık ve iradeli bir duruş sergileyen, öncelikle Allah rızasını gözeten, insanlara adalet ve iyilik isteme niteliğidir.” Diyerek  samimi müslümanların duruşu ve davranışları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Müslümanların, Kur’an-ı Kerimi yüzeysel okuduklarını, muhteviyatı ve mesajları konusunda çok kafa yormadıkları için eksik kaldıklarını vurguladı.

Bu güzel sohbetinden dolayı yazar Bayram KARAÇOR’a, katılım ve katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan