Anasayfa / TÜM HABERLER / Canpolat’tan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Canpolat’tan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

 

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Canpolat, mesajında her bireyin birer engelli adayı olduğu vurgu yaparak şunları kaydetti:

“Bizler toplum her bireyleri birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durumdur. Bu sebeple her fırsatta engelli vatandaşlarımızı bağrımıza basarak, eşit ve değerli haklara sahip vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarına öncülük etmek temel vatandaşlık ve insani görevimizdir.

 

Ülke toplumunun her katmanında engellerine rağmen hayat mücadelesini veren vatandaşlarımızın olması bizlere birer güç kaynağıdır. Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına, her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele takdire şayandır. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu, bugün sağlıklı olmamızın yarınımızı garanti altına almadığını unutmamalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan