Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyübiye Belediyesi Engellileri Yine Yalnız Bırakmadı

Eyyübiye Belediyesi Engellileri Yine Yalnız Bırakmadı

 

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, ilçe sınırları içinde yaşayan engelli vatandaşlar yemekte bir araya geldi. Programda konuşan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği,” Başkanımız Mehmet Kuş’un talimatlarıyla engelli dostu belediye olmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, ilçe sınırları içinde yaşayan engelli vatandaşlar yemekte bir araya geldi. Sosyal belediyecilik çalışmaları ve dezavantajlı gruplara yönelik faaliyetleriyle kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçe sınırları içinde yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini yemekte bir araya getirdi. Özel bir mekanda düzenlenen programa;  AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kaya, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol takımı sporcularının da katıldığı yemekte, engelli dernekleri başkanları ve engelli vatandaşlar, engellilere gösterdiği pozitif ayrımcılık nedeniyle Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür etti.

Programda konuşan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, engelli dostu belediye olarak çalışmalara devam ettiklerini belirterek,” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engelli kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Başkanımız Mehmet Kuş’un talimatları ile engelli kardeşlerimiz ile bir arada olduk. Her birimizin birer engelli adayı olduğunu düşünerek hareket ediyoruz ve Belediye olarak bu prensipler içerisinde davranıyoruz. Daha önceki yıllarda engelliler kendilerini toplumdan soyutlanmış durumdaydı ama son yıllarda sporda, sanatta, kültür, siyasette ve kamu hizmetlerinde engellilerimiz çok şükür iyi durumdalar. Bu yeterli mi? Tabiî ki değil. Engellilerimizin her zaman yanında olmalıyız. Bu düşünce ile hareket ediyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler gününün toplumsal duyarlılığın ve farkındalığının oluşmasını temenni ederek, engellilerimize ve ailelerine mutlu ve huzurlu günler diliyorum. “dedi.

Başkan Kuş’a duyarlılığından dolayı teşekkür eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise,”Ben 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Başta Eyyübiye Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız ve emeği geçen bütün personellere engelli kardeşlerimize hizmet ettiği için şahsım adına kutluyorum. Engelli kardeşlerimiz olmazsa olmazımızdır. Eyyübiye İlçe Teşkilatı olarak bize ne düşerse onların emrinde olduğumuzu söylüyorum. Tüm engellilerin engel tanımaz gününü kutluyorum. “ şeklinde konuştu.

Engelli Dernek Başkanları da Başkan Kuş’a teşekkür edip şunları söyledi;”3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a ve bu organizasyonda emeği geçen bütün ekip arkadaşlarına şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum. Biz engelli arkadaşlarımızın adına Belediye Başkanımıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, her zaman engellinin yanında ve engelli dostudur.”

<iframe width=”937″ height=”525″ src=”https://www.youtube.com/embed/WQNepDje-qo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan