Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Aksoy, Öğrencilere Atkı Bere Takımı Dağıttı

Aksoy, Öğrencilere Atkı Bere Takımı Dağıttı

 

 

 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ve desteği ile Bozova Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerler tarafından örülen atkı ve bereler, Bozova kırsal mahallelerinde öğrenim gören öğrencilere dağıtıldı.

 

Kış aylarının gelmesi ile birlikte Sosyal Belediyecilik çalışmalarını artıran Bozova Belediyesi, yaptığı malzeme yardımı ile kursiyerlerin eğitimine katkı sağlarken, kursiyerler tarafından örülen atkı bere takımları ile de üşüyen öğrencilerin içini ısıttı.

 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve eşi Yüksel Aksoy’un öncülüğünde gerçekleştirilen programa; AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Bozova Kaymakamı İbrahim Halil Kazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nurullah Karakeçili ve Halk Eğitim Müdürü Necati Taş da katıldı.

 

Başkan Aksoy konuşmasında, “Kış aylarının gelmesi ile birlikte kırsal mahallelerimizde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize atkı bere takımı ve oyuncak dağıtımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların gülümsemelerine şahitlik etmek bizim için büyük mutluluk. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Dağıtılan oyuncaklar, atkı ve bere takımları sayesinde miniklerin yüzleri gülerken, renk renk atkı, bere ve oyuncakları açan miniklerin mutluluğu gözden kaçmadı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan