Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından ŞUOFİD’e ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından ŞUOFİD’e ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından oluşan bir heyet, ‘3 Aralık Dünya Engellileri Günü’ münasebetiyle ŞUOFİD’i ziyaret etti.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, İl başkan vekili Basri Demir, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Polat ve beraberinde bulunan heyet, ‘3 Aralık Dünya Engellileri Günü’ münasebetiyle Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği (ŞUOFİD)’i ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini, karşılayan Habib Polat, dini ve eğitim kurumlarının binalarında engelli vatandaşlar için herhangi bir giriş yerinin olmadığını, bu nedenle engelli vatandaşların kamu kurumlarına ulaşma konusunda ciddi sıkıntılar çektiklerini ifade etti.

Engellilerin sadece bir hafta ve bir gün değil, 365 gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan Erat, “Engelli kardeşlerimiz sadece bir hafta değil, her zaman 365 gün kalbimizde olması gereken kardeşlerimizdir. Önlerinde ne kadar engel varsa hepsinin kaldırılması gerekiyor. Özellikle kamu kurumlarında yaşadıkları sorunların bir an önce çözüme kavuşması gerekiyor. Ulaşım konusunda yetkililerin engelli kardeşlerimize yardımcı olmaları gerekmektedir. Engelli kardeşlerimize ulaşım ve tekerlekli sandalye konusunda yardımcı olunmalıdır.” şeklinde konuştu

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan