Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haberimiz Üzerine Yetkililer Harekete Geçti..

Haberimiz Üzerine Yetkililer Harekete Geçti..

Ruha Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği “Mağdur aile yetkililerden yardım bekliyor” haberinin ardından devletin kurumları harekete geçti.

Yetkililer yaptıkları araştırmada, İşsiz olan Ali Pişkin’in çocuklarına bakmak için iş bulamadığı için geçim sıkıntısı ve yakacak bir sobalarının olmaması ve RHA AJANS‘ın gündeme getirdiği haberle lgili yapılan incelemede; Eyyübiye Kaymakamlığı,Eyyübiye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi,Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesi 3737 nolu sokakta ikamet eden Ali Pişkin’in eşi ve 3 çocuğu ile beraber aynı evde yaşamanı sürdürdüğü ve yardıma muhtaç olduğu tespit edildi.

Resmi kaynaklarca yapılan incelemede,sonrası Eyyübiye Kaymakamlığı tarafından sosyal yardımlaşma vakfınca aileye iki ayda bir maaş bağlandığı,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatı doğrultusunda ailenin evlerinin çatısının onarıldığı ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal yardımlar Daire Başkanlığı tarafından aileye gıda yardımında bulunulduğu belirtildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan