Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar’da Sular Durulmuyor !

Ceylanpınar’da Sular Durulmuyor !

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Seçimden bu yana suların durulmadığı Ceylanpınar’da sosyal medyada yeniden hareketlilik başladı.Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile ilgili yeni iddialar yeni hafta ile birlikte gündeme damgasını vurdu.

Geçtiğimiz günlerde içki skandalı ile gündeme gelen ancak daha sonra bir algı operasyonu olduğu söylenen Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile ilgili yeni iddialarda gelmeye başladı.Şimdi de Ensar Kültür Evine masa sandal vermediği iddiasıyla gündeme geldi.Bunun üzerine Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak kendi sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Aksak’ın yaptığı O açıklama:”Dün bazı sosyal medya hesaplarında Belediyemizin Ensar Kültür Evinde yapılan düğün mevlidine masa ve sandalye vermediği, bundan dolayı mevlid sahibinin kültür evine halı serdiği, bu durumun da milliyetçi duygular ile yapıldığı şeklinde bir yalan haber paylaşıldı.

Öncelikle paylaşılan bilgilerin tamamı yalan ve iftiradır. Belediyemiz özellikle yerel seçimlerden sonra ilçemizin dört bir yanına hizmetlerini eşit bir şekilde ulaştırmaktadır. Bunu yaparken de kesinlikle bir ayrımcılık yapmamakta ve vatandaşlarımızın talepleri ötekileştirmeden uzak kucaklayıcı bir anlayışla karşılanmaktadır.

HABERİN ASLI

Göl Ailesi Ensar Kültür Evinde düğün mevlidi yapmak istediğini Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze iletmiştir. İlgili personel Kültür Evini açmış ve mevlid sahibine masa sandalye takviyesi yapılacağını belirtmiştir. Mevlid sahibi de katılımın fazla olabileceğini, bundan dolayı masa sandalye yerine kültür evine halı sermek istediğini söylemiştir. İlgili personelde her konuda kendilerine yardımcı olacaklarını ifade etmişlerdir. Bunun üzerine mevlid sahibi ile belediye personelimiz, belediye aracı ile mevlid sahibinin belirtmiş olduğu mekandan halıları alıp getirmiş ve yine belediye personelimiz halı serimini gerçekleştirmiştir. Masa sandalye vermeme gibi bir durum söz konusu değildir.

KÜLTÜR EVLERİNİN MALZEME LİSTESİ KÜLTÜR EVİNİN DUVARINDA ASILIDIR

Kültür Evlerimizin malzeme envanteri ve demirbaş listesi tutulmakta olup bu listelerin birer nüshası kültür evlerimizin duvarında asılıdır. Hali hazırda 9 kültür evimiz aktif bir şekilde halkımıza hizmet vermekte ve 4 kültür evimizde tamamlanmış olup önümüzdeki günlerde açılışları yapılacaktır.

YALAN PAYLAŞIM YAPANLARI KINIYORUZ
Birileri son günlerde maalesef ilçenin huzurunu bozmak, ilçede oluşan istikrar ortamını baltalamak ve bunu milliyetçi duyguları kullanarak yapmak istiyorlar. Ceylanpınar Belediyesi olarak bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. Yalan paylaşım yapanları da nefretle kınadığımızı belirtmek isteriz.Kamuoyuna duyurulur…”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan