Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği’nde Aydın Güven Tazeledi

Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği’nde Aydın Güven Tazeledi

Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği, ikinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Cebrail Aydın, üyelerin tüm oyunu alarak ikinci kez başkanlığa seçildi.

2016 yılında Kocaeli’de  kurulan Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği, geçtiğimiz pazar günü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen genel kurulda yeniden aday gösterilen Cebrail Aydın, tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeledi. Genel kurulda divan başkanlığını Azmi Cihat Hatipoğlu, divan üyeliklerini de Bekir Turanoğlu ve İdris Aydın yaptı. Yeşilyurt Mahallesi Bursa Caddesi No:3 Başiskele adresindeki dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda üyelere çiğköfte ve lahmacun ikramı yapıldı.

‘ BAŞKAN AYDIN,ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’

Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği genel kurulunda İkinci kez seçilerek güven tazeleyen Başkan Cebrail Aydın, “Derneğimizin amacı kültürümüzü, geleneklerimizi Kocaeli’mizde yaşayıp yaşatmaktır. Ayrıca ilimize üniversite öğrenimi için gelen kardeşlerimize yardımcı olma amacındayız. Bu doğrultuda yürüttüğümüz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Gençlik ve kadın kollarımız ile kadınlarımıza yönelik proje ve etkinlikler yapacağız. Gençlerimizin bilinçli ve memlekete faydalı bireyler olması için var gücümüzle onların yanında olacağız” dedi.

‘GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞIM’

Sözlerini sürdüren Başkan Cebrail Aydın, “Memleketimiz Şanlıurfa’nın tanıtımı için doğduğumuz topraklara geziler tertipleyip hemşehrilerimizin memleketini daha iyi tanımalarını sağlayacağız. Ayrıca ikinci kez beni bu göreve layık gören üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi layıkıyla yapacağımdan emin olmalarını istiyorum. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU

Cebrail Aydın başkanlığındaki Şanlıurfalılar Derneği yönetim kurulunda Ahmet Karagöz, Ayfer Uğur, Mehmet Sait Sümer, Abdurrahim Öztürk ve Ahmet Kaya; denetleme kurulunda Osman Özgeliş, Ömer Faruk Turanoğlu ve Ali Yaver Eskici; yönetim kurulu yedeklerde Ayşe Aydın, İhsan Toğrul, Vahit Kurt, Ömer Çakmak, Metin Adıcan, Suat Uçkun ve Şerefeddin Yıldız; denetleme kurulu yedeklerde de Mehmet Turanoğlu, Hasan Aydın ve Ali Rıza Kara yer aldı.

Öte yandan,Emekli Öğretmen Saime Şahbaz Eryılmaz, genel kurulda katılarak eski öğrencilerini ziyaret etti. Eryılmaz’a Dernek Başkanı Cebrail Aydın ve üye Azmi Cihat Hatipoğlu plaket takdim etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan