Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat Halkla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Canpolat Halkla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

 

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezileri programları kapsamında sabahın erken saatleri ile birlikte Selahaddin Eyyübi ve Ulubatlı mahallelerinde incelemelerde bulundu.

 

Başkan Mehmet Canpolat,  merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda sabahın ilk şıkları ile birlikte Selahaddin Eyyübi ve Ulubatlı mahallelerinde çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Canpolat’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, birim amirleri ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

 

Mahalle sakinleri ile görüşüp, talepler dinleyen Başkan Canpolat, ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahalledeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “ Sabahın erken saatleri ile birlikte şuanda Ulubatlı Mahallemizdeyiz. Değerli mahalle muhtarı ve mahalle sakimleri bizleri karşıladılar. Hep birlikte mahallemizi gezdik. Mahallemizle ilgili eksikler ile ilgili talimatlarımız verdik. En kısa sürede iş ve işlemlerini arkadaşlar yapacaklardır. Ben mahalle sakinlerine ve muhtarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ise, “ Sayın Mehmet Canpolat teşekkür ediyorum. Her zaman aradığımızda telefonlara cevap veren, yanımızda olan bir belediye başkanımızdır. Bizleri ziyaretleri ve mahalledeki incelemeleri bizi ve tüm vatandaşları mutlu ediyor. Ben mahallem adına Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan