Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Çöp konteynerleri düzenli olarak dezenfekte ediliyor

Çöp konteynerleri düzenli olarak dezenfekte ediliyor

Siverek Belediyesi, çöp konteynerlerinden doğabilecek hastalıkları önlemek amacıyla konteynerleri düzenli olarak yıkayıp temizliyor.

Siverek Belediyesi, çöp konteynerlerinden doğabilecek hastalıkları önlemek amacıyla konteynerleri düzenli olarak yıkayıp temizliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, modern donanımıyla çöp konteynerlerini temizledikten sonra yeniden kullanıma hazır hale getiriyor.

Gece saatlerinde başlanan çalışmalar kapsamında dolu olan konteynerler boşaltıldıktan sonra dezenfekte edilen konteynerler, kötü koku ve mikroplardan arındrılıyor.

Konuyla ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Günlük kullanım aracı olan çöp konteynerlerinin çevreye kötü koku yaymaması ve halk sağlığını tehdit edecek unsurlara meydan verilmemesi amacıyla sık aralıklarla konteyner yıkama aracı ile düzenli olarak dezenfekte edilmektir. Ekibimiz modern ve donanımlı araçla ilçe merkezindeki konteynerleri dezenfekte etmektedir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan