Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığında 7ci olağan delege seçimi yapıldı.

AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığında 7ci olağan delege seçimi yapıldı.

Ak Parti ilçe başkanlığında yapılan delege seçiminde 117 mahalle 6 bin 100 seçmenin oy kullandığı delege seçiminde 400 delege seçildi.

Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Yıldık yaptığı açıklamadaPartimizin ilk ayağı olan delege seçimini gerçekleştiriyoruz. Delege seçimimize Akçakaleden çok yoğun bir ilgi var ben bu katılımlarından dolayı Akçakaleli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Daha önceki seçimlerde Akçakaleli kardeşlerim Partimizi sürekli desteklemişler bu desteklerinden dolayı Türkiye sıralamasına girmişiz bugün de delege seçiminde yoğun bir katılım var ben bu katılımdan dolayı şimdiden adaylarımızı tebrik ediyorum.

A parti Şanlıurfa teşkilat Başkanı Orhan Çelik Bugün 7 olağan kongremizin ilk ayağı olan ilçe delegelerini tespit etmek için Akçakaledeyiz daha önce de Siverek ve Bozova ilçelerimizde delege seçimlerimizi yaptık. Teşkilatımızla meclis üyelerimizle ana kadememizle gençlik kollarımızla kadın kollarımızla mahalle başkanlarımızla çok güzel bir ortamda demokratik bir ortamda seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Dedi.

Ak Parti Akçakale ilçe koordinatörü Fethi Şeker 7 olağan belde ve ilçe teşkilatlarımızın delegelerini tespit ediyoruz. Delege seçiminde emeği geçen seçilen seçilmeyen buraya katılım yapan bütün dostlarımıza arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum.

Akçakale Belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya ise Bütün Türkiyede partimizde kongre hazırlığı olmak üzere delege seçimleri yapılıyor. İlçemizde de bugün itibarıyla delege seçimleri yapılıyor. Geçmişte Ak Parti Akçakalede büyük destanlar yazdı başta halkımızın gayreti genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın dirayeti burada tekrar yeni destanlar yazacağız. Barış pınarı harekatı ile beraber hem Suriye hem Türkiye büyük bir felaketin eşiğinden döndü inşallah yakın bir tarihte çalışmaya başlayacağız burada barış istiyoruz huzur istiyoruz iş istiyoruz ekmek istiyoruz ve bütün beraberliğimizle birliğimizle bunları buradaki başkanımızla beraber ilçemizdeki tabanımızla beraber halkımızla beraber bu başarıya imza atacağız. Allah yardımcımız olsun. Yolumuz açık olsun her şey Akçakalenin Türkiyenin özlediği bir tabloyla yakın bir zamanda olacaktır.şeklinde konuştu

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan