Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haberimiz Üzerine Sosyal Hizmetler Aileye Sahip Çıktı

Haberimiz Üzerine Sosyal Hizmetler Aileye Sahip Çıktı

Ruha Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği “4 Yıldır Çadırda Yaşayan Aile Yardım Bekliyor” haberinin ardından devletin kurumları harekete geçti.

RHA AJANS‘ın gündeme getirdiği “4 Yıldır Çadırda Yaşayan Aile Yardım Bekliyor” haberle lgili yapılan incelemede;Çadırda yaşayan aile Şanlıurfa İl Sosyla Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici’nin talimatıyla Ceylanpınar İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından yardıma muhtaç ailenin başta barınma olmak üzere tüm ihtiyaçlarının giderildiği belirtildi.

Şanlıurfa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Hasan Bilici’nin talimatıyla Ceylanpınar İlçe Sosyal hizmet merkezi tarafından Aileyle iletişime geçildi.Aileye barınma desteğinin yanısıra Aileye Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ile birlikte kira yardımı, gıda yardımı,kırtasiye , giysi yardımı yaıldı.Sosyal hizmetlerin uzman personelleri tarafından psikososyal destek hizmetleri sağlandı.

Aile Çadırdan alınarak İlçe merkezine yerleştirildi.Ceylanpınar İlçe Sosyal Hizmetleri müdürlüğü tarafından aileye bundan sonra da uygun sosyal hizmet modelleri ile destek ve takip edilecek.Aile fertleri kendilerine desetk sağlayan yetkililere teşekür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan