Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa Fen Lisesi Öğrencilerinden Yeni Buluş

Şanlıurfa Fen Lisesi Öğrencilerinden Yeni Buluş

Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencileri pamuk tohumu (Çiğit) ve Pamuk (Küspe) posasından İzolasyon kaplama ve yalıtım malzemesi üretti.

Pamuk Tohumu(Çiğit) Posasından, (Küspe) İzolasyon Maddesi Yaparak buluşunu tescillemek ve haklarını korumak için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Patent İletişim Birimiyle birlikte buluşunun Patent başvurusunu yapan Şanlıurfa Fen Lisesi 10.Sınıf öğrencisi Erdoğan Yeşilkaya, Patent başvurusunda yetkilendirilen Kimya Öğretmeni Mehmet Fatih KAÇAR ve Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Ahmet ASLAN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Arif KIRIKÇI tarafından müdürlüğümüze davet edilerek tebrik edilip, Öğrenci ve Öğretmenlerine hediye verildi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Arif KIRIKÇI ; çalışmaktan yorulmayan, yeniliğe açık, başarıya doymayan ve azimle çalışan öğrencilerimizin olmasının Ülkemizin ve Milletimizin geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirterek, öğrenci ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan