Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Cevheri Ve Başkanlardan Soylu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Cevheri Ve Başkanlardan Soylu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun görevi devralmasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.  Bu kapsamda Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek ve beraberlerindeki heyet Belediye Başkanlığı görevini devralan Başkan Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Başkan Soylu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu bayrak yarışında bayrağı devraldık. Ceylanpınar’a en güzel hizmetleri kazandırmak için gece gündüz çalışacağız. Bu vesile ile ziyaretimize gelen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de her zaman Başkan Soylu’ya destek olacaklarını belirterek, “Ceylanpınarımıza en güzel hizmetleri getireceğiz. Başkanımızdan isteğimiz ilçemizin ne ihtiyacı varsa projelerinizi hazırlayın ve bu projelerin hayata geçmesi için hep birlikte çalışalım.” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan