Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Evlerin Altından Geçen Kanalizasyon Patladı, Evleri Su Bastı-(VİDEO)

Evlerin Altından Geçen Kanalizasyon Patladı, Evleri Su Bastı-(VİDEO)

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa’da taşan kanalizasyon nedeniyle evleri sular altında kalan aile yetkililerden yardım bekliyor.

Şanlıurfa‘nın Eyyübiye İlçesi Asya Mahallesi’nde evlerinin altına daha önce döşenen Kanalizasyon suyu patlayınca evlerini su bastı. Evde yaşayan Çanakçı ailesi su baskını yaşamanın şaşkınlığını yaşadı. Evlerin içinden su fışkıran aile yetkililerden yardım bekliyor.

Kentte gündür etkili olan yağmur nedeniyle Eyyübiye ilçesi Asya Mahallesi 5097 nolu Sokak’ta yaşayan Ömer Çanakçı (39) evlerinin altından geçen kanalizasyon suyunun patlaması nedeniyle evi su bastı.RHA AJANSA konuşan baba Ömer Çanakçı,”Defalarca müracaat etmeme rağmen yetkililer bir türlü tıkanan gideri açmadılar.Bu olay 4 yıldır devam ediyor her yağmur yağdığında biz bu hale dönüyoruz.Evimiz su altında kalıyor.4 Çocuğum var mağdurum.Başta ŞUSKİ ve yetkililer bu konuda bana yardım etsinler.Evimizin içine kadar kanalizasyon suyu giriyor.Çocuklarım küçük olduğu için mikrop kapıyor ve hastalanıyorıyorlar.Lütfen sesime kulak verin.Çözüm bulun.Gidecek başka yerim yok.Artıl bu evde yaşayamıyoruz.Mahallenin tüm atık suyu eve giriyor. Bir an önce yardım bekliyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan