Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / FETÖ’nün Adliye Operasyonunda:6 Tutuklama

FETÖ’nün Adliye Operasyonunda:6 Tutuklama

(Ruha Haber Ajansı – RHA)- Fetullahçı Terör Örgütü’nün ( FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki Adliye yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 14 şüpheliden 6 ‘sı tutuklandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada,”Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Adalet Bakanlığı içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik olarak il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü aracılığıyla yürütülen soruşturma kapsamında; 27/12/2019 günü Şanlıurfa merkezli olarak Malatya, Antalya ve Adıyaman illerinde eş zamanlı gözaltı ve arama kararları verilmiş olup;
Verilen kararlar uyarınca aktif olarak görev yapan 9’u infaz ve koruma memuru, 5’i zabit katibi olmak üzere toplam 14 şüpheli gözaltına alınmıştır.
Ayrıca yine FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında; 20/12/2019 günü Şanlıurfa merkezli olarak İzmir, Amasya, Adıyaman, Kırıkkale, Ankara ve İstanbul illerinde gözaltına alınan ve aralarında ihraç edilen emniyet amiri ile komiser yardımcılarının da bulunduğu 5’i polis ve l’i öğretmen olmak üzere 6 kişi çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmış, 6’sı adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”Denildi.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan