Anasayfa / TÜM HABERLER / Urfa Ziraat Mühendisleri Odası Görev Dağılımı Yaptı

Urfa Ziraat Mühendisleri Odası Görev Dağılımı Yaptı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası’nın 22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulunda seçilen Oda Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

22 Aralık pazar günü seçimleri yapılan ve başkanlığa Abdullah Melik’in Seçildiği Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası yönetimini görev dağılımı yaptı.

Abdullah Melik başkanlığında oluşan yeni yönetimde.2.Başkanlığa Mehmet Sait YILDIZ seçildi. Ziraat Mühendisleri odası organ seçimleri ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Abdullah Melik Şunları kaydetti: “22 Aralık 2019 tarihinde yapılan , 13. Dönem Şanlıurfa ZMO seçimlerini geride bıraktık. Kaybedenin olmadığı bu seçimde kazanan Ziraat Mühendisleri Odamız olmuştur. Bu süreçte Odamıza sahip çıkan, en demokratik hakkımız olan seçme ve seçilme hakkını kullanan, sürece katkı koyan tüm meslektaşlarımı yürekten kutluyorum. 25 Aralık 2019 da Seçim Kurulundan alınan mazbataya göre Divan Kurulumuzla birlikte yapılan toplantıda görev dağılımı bu şekilde yapılmıştır.

Abdullah MELİK Başkan

Mehmet Sait YILDIZ II. Başkan

Mustafa YILMAZ Yazman

Bedriye KAYA Sayman

Mehmet Süzen Üye

İlyas ERTÜRK Üye

İbrahim PINARBAŞI Üye Olarak görev almışlardır .

Yönetim Kurulumuz başta Ziraat Mühendislerinin özlük hakları , sorumluluk ve yetkileri olmak üzere ; Şanlıurfa ilimizin ve Ülkemizin Tarımsal sorunlarıyla ilğili üyelerimiz ve paydaşlarımızla beraber omuz omuza verip yılmadan, yorulmadan hizmet edeceğiz.”ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan