Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Baydilli:”Yerli Otomobili Kullanmak İçin Sabırsızlanıyoruz”

Baydilli:”Yerli Otomobili Kullanmak İçin Sabırsızlanıyoruz”

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Yerli Otomobil ile ilgili Değerlendirmede bulundu.

Yerli otomobilin ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek yerli ve milli otomobille gururlandıklarını belirtti.

Türkiye’nin yerli otomobilinin tanıtım toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobilin tanıtımını yaptığı sırada Şanlıurfa‘da vatandaşlar adeta televizyona kilitlendi. Otomobilin tanıtımını  izleyenler arasında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek yerli ve milli otomobil ile gururlandıklarını belirtti.

Başkan Baydilli,”60 yıldır yarım kalan hikaye bir destan olarak devam edecek.

#YerliOtomobil yolları kıskandıracak güzelliğiyle İnşallah ülkemizin yolunu açacak.Biz de Karaköprü Belediyesi olarak 2022’de yerli otomobillerimizi kullanmak için sabırsızlanıyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan