Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Destici’den Libya Tezkeresine Tam Destek

Destici’den Libya Tezkeresine Tam Destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Libya ile yapılan savunma işbirliğini desteklediklerini belirterek, tezkere Meclise geldiğinde Libya’ya destek vereceğiz. Hem havadan, hem karadan hem de denizden destek vereceklerini söyledi.

“CHP ve İYİ Parti’ye ne oluyor,Libya’ya destek vereceğiz.Hem havadan, hem karadan hem de denizden destek vereceğiz.?”

Dış güçleri ve HDP’yi anladıklarını ana muhalefet partileri CHP ile İYİ Parti’nin tavrını anlamadıklarını söyleyen Destici, “Ondan sonra Türkiye ne yaptı. Sadece bu anlaşma ile kalmadı. Onun üstüne şimdi biz Libya ile güvenlik ve askeri işbirliği anlaşması yaptık. Bu saydığım, hazımsızlık eden ülkeleri adeta çıldırttı. Hadi onları anlıyoruz çıldırdılar, HDP’yi de anlıyoruz, PKK‘nın siyası uzantısı, peki CHP ve İYİ Parti’ye ne oluyor? Yunanistan’ın, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin, Mısır’ın, İsrail’in kapısına mı gidecek, nereye gidecek” ifadelerini kullandı.

Destici:”Havadan,Karadan Ve Denizden Libya’ya Destek Vereceğiz”
Mecliste tezkereye evet diyeceklerini söyleyen Destici, “Türkiye en doğrusunu yaptı ve Libya ile anlaşma imzaladı. Buna “hayır” demek Türk milletinin ve devletinin çıkarlarına “hayır” demektir, daha ilerisini söylemek istemiyorum. Biz “evet” dedik, yine “evet diyeceğiz. Önümüzdeki hafta Libya ile yaptığımız işbirliğinin sonucu olarak Libya’ya destek vereceğiz. Hem havadan, hem karadan hem de denizden destek vereceğiz. Bunun TBMM’de oylaması yapılacak. Şanlıurfa‘dan ilan etmek istiyorum. Büyük Birlik Partisi bu kararın arkasındadır, TBMM’de de “evet” diyecektir” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan