Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Harran Belediyesinden 400 Çocuğa Giyim Yardımı

Harran Belediyesinden 400 Çocuğa Giyim Yardımı

Harran Belediyesi ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara, kışlık giysi yardımında bulundu.

Harran Belediyesi, Bünyan Gençlik ve Kalkınma Derneği ekipleri ile birlikte, daha önceden belirlenmiş maddi durumu el vermeyen ve yaşları 4 ile 8 arasında değişen 400 çocuğa kışlık giysi yardımında bulunuldu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Nüfusu Suriyeli vatandaşlarla birlikte 100 bine yaklaşan, Harran ilçesinde, toplumun tüm kesimleriyle yakından ilgilendiklerini söyledi. Türkiye’nin geleceği olan çocukların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Özyavuz; “Onların mutlulukları ve gülümsemeleri bizim için her şeyden önemlidir. İhtiyaç sahibi ailelerimizin ve minik yavrularımızın yalnızca bu soğuk kış günlerinde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Ben buradan Harran ilçemize gelerek yardımlarda bulunan Bünyan Gençlik ve Kalkınma Derneği ” ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum. Dedi.

Yeni giysilerini alan minikler ve Aileler de bu anlamlı hediyelerden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür etti.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan