Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Albayrak: 2019’da Ziyaretçi Rekoru Kırdık

Albayrak: 2019’da Ziyaretçi Rekoru Kırdık

 

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Albayrak, yayınladığı mesajda ‘’2019 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakarak, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Yeni yılın milletimiz ve İslam alemi için birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi gönülden temennimizdir’’ dedi.

‘’Hizmet etmeye devam edeceğiz’’

Başkan Albayrak, 2020 yılının tüm Halfeti’ye hayırlı olması dileğinde de bulunarak, “2019 yılında olduğu gibi, 2020 yılında da, İnsanı esas alan hizmet odaklı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

‘’Halfeti’ye gelen ziyaretçi sayısında rekor kırıldı’’

2019 yılının Halfeti için oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak ‘’Eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme kadar pek çok alanda önemli gelişmeler kat ettik. Turizm alt yapısının gelişmesi için ulaşıma büyük önem verdik. Yapımını tamamladığımız 35 kilometrelik turizm yolu sayesinde ilçemize çift yönlü gidiş geliş ulaşım imkanı sağlandı. Turizm alanında yaptığımız çalışmalar neticesinde 2019 yılında Halfeti’ye gelen ziyaretçi sayısında rekor kırıldı. Halfeti’nin turizm alanında verimli bir yılı geride bıraktı’’ dedi.

‘’Eğitim yapılan yatırımlarla geleceği inşa edeceğiz’’

Albayrak, mesajında eğitime de değindi. Eğitime yaptıkları yatırımlarla geleceği inşa edeceklerine inandıklarını da ifade eden Albayrak ‘’Belediyemizin eğitim hizmetleri kapsamında, Halfeti Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezimizde açılan üniversite hazırlık kursumuzda yüzlerce genç kardeşimizin hayalleri olan üniversitelerde okumalarına yardımcı olacak fırsatlar sunduk. Üniversite mezunu gençlerimiz için KPSS kursları açarak, ideallerine kavuşması için yeni fırsatlar sunduk’’ dedi.

‘’Kadınlarımız ve gençlerimiz için istihdam alanı oluşturduk’’

Sosyal belediyecilik alanında hizmet veren Aile Destek Merkezimiz sayesinde kadınlarımızı istihdam ederek, aile bütçelerine katkı sağlama imkanı sunduk. Girişimlerimiz sonucunda açılan tekstil atölyemizde kadınlarımız, gençlerimiz için istihdam alanı oluşturduk. 2019 yılında ilçemizde önemli anlamda ekonomik kalkınma yaşandı. Hemşehrilerimizin huzuru ve refahı için tüm imkanlarımızla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

2020 yılının yeni bir dönemin başlangıcı olduğunun da altını çizen Albayrak ‘’Halfeti ilçemizde 2020 yılı bir önceki yıldan daha verimli geçecek. Belediyecilik anlamında vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yeni projeler, yatırımlar ve istihdam alanları için kollarımızı sıvadık. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte gayretimizi arttıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutluyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan