Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Mahmut Mangal:’Şanlıurfaspor Karanlığa İtiliyor’

Mahmut Mangal:’Şanlıurfaspor Karanlığa İtiliyor’

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret eden, Şanlıurfaspor Kayyum Heyeti kulübün yaşatılması için hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri eski yöneticiler ve kamuoyundan beklentilerini paylaşmıştı.

Bilindiği üzere Şanlıurfaspor yönetiminin toplu istifasıyla, Valilik tarafından kayyum olarak atanan 6 kişilik Kayyum heyeti başkanı Mahmut Mangal ve heyetinin kulübü kurtarma çalışmaları sürerken, Şanlıurfa Valiliği himayesinde bugün Cumhuriyet sosyal tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleşen yönetim alacakları ile ilgili toplantı fiyaskoyla sonuçlandı.

Kayyum heyeti adına RHA AJANS‘a açıklamalarda bulunan Mahmut Mangal,”50 yıllık Şanlıurfaspor kulübü Kent idarecilerinin sahip çıkmaması ve maddi kriz nedeniyle adeta kapanmakla karşı karşıya,kaderine terk ediliyor, Kayyum heyeti olarak planladığımız kulübü kurtarma ve yaşatma çalışmalarımızda gerek kulüpten alacakları olan eski yöneticiler gerekse mülki idare amirimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızı ve siyasilermizin desteklerini görmesek biz Kayyum heyeti olarak tek başımıza hiçbir şey yapamayız.Aylardır planlanan ve hayata geçirilmeyen borç yapılandırılması çözülmezse bu kulübün kapısına kilit vurmak zorunda kalırız.
Kulüpten alacağı olan eski başkan ve yöneticilerin davet edilerek hiçbir beklenti ve talepte bulunmadan alacaklarından kısmen veya tamamen vazgeçilmesi için kulübe hibede bulunmalarını rica ettik.Ancak kulüpten alacağı olan yöneticilerin alacaklarından vazgeçmemeleri üzerine toplantı fiyaskoyla sonuçlandı. Kulüpten alacakları olan eski yöneticilerin niyetlerinin kulübü kurtarmak olmadığı açık ve net ortadayken kulübün artık çözümsüzlüğün içine göz göre göre itilmesi, olağanüstü kongre öncesi resmen”Şanlıurfaspor Kapanması demektir ” Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan